Foredrag forældremøder

Hvis ikke skæld-ud, hva så?

Vi “kommer til” at skælde ud. Men vi skal lade være! Her er der indsigter, viden og provokationer som skubber til den grundlæggende holdning om, at det er ok at skælde børn ud. På dette oplæg er der facts om barnets udvikling, herunder hjernen. Det er med til at give indblik i hvor meget man reelt kan forvente og forlange af det lille barn. Men der er også masser af forslag og eksempler fra hverdagen, og masser af input til at behandle børn værdigt samtidig med at man som forældre har lederskabet i familiens flok. Et skud inspiration med praktiske anvisninger til at undgå Skæld Ud.
2 times aktivt foredrag med små øvelser og refleksioner undervejs.

Pris: 9.500 kr  (+moms)

 

“Fordi jeg siger det”

Et 2 times foredrag om hvordan man er anerkendende uden at spørge ens børn til råds om alt. Børn skal ikke inddrages i alt og være med i alle beslutninger. Her går vi i dybden med vigtigeheden af, at vi ER anerkendende og hvordan vi kan være det samtidig med, at vi tør sige “sådan er det, fordi jeg siger det”.  Vi kaster lys over hvordan små børn “virker” og hvorfor det er en lettelse for dem, at de voksne styrer slagets gang, som de kan protestere over.

2 timers foredrag med refleksioner og små øvelser undervejs.

Pris kr. 9.500 (+ moms)

 

 

Forstå din 0-3 årig – et foredrag om “trodsalderen”

Der er turbo og fart over feltet. Der er mange gentagelser og protester, der er grin, gråd og kærlighed i lange baner. Det er i det hele taget ret tempofyldt at bo sammen med en 0-3 årig. Ens tålmodighed kan blive sat på en prøve. Det er i denne periode de fleste forældre begynder at skælde ud, og blive i tvivl om.

Der er masser af input og genveje til at forstå barnet men også til at have lederskabet som forældre.

Hør om det lille barn, få indsigter og viden der kaster lys over, hvorfor de reagerer som de gør, og hvordan man som forældre bedst navigerer igennem de uundgåelige konlikter der er.

2 timers aktivt foredrag med refleksioner & små øvelser undervejs .

Pris 9.500  kr. + moms.

Babytegn & Anerkendelse

At lære sig selv og sit barn babytegn og opleve, at man pludselig kan “snakke” sammen længe før barnet ellers kan udtale ordene, er så stor en fornøjelse at alle burde prøve det. Her får I facts om Babytegn og forskningen omkring den, og masser af input til at komme i gang. Derudover kobler Rikke det sammen med den anerkendende tilgang til barnet fordi man ved at forstå barnet gennem tegn, meget nemmere kan anerkende det.

2 times oplæg  9.500 kr.  (+ moms)